Mads Veslelia

Fra soverommet hans har musikken til Mads Veslelia spredd seg som ild i tørt gress, og bare de siste månedene har sangene hans blitt hørt over 1,5 millioner ganger, den første singelen hans “Scarface of Facebook” nådde helt opp til 1.plass på Spotify sin top 50 viral-liste, og han har opptredd på blant annet Landstreffet i Stavanger og Urørtscenen på Slottsfjell, hvor han av Urørtredaksjonen ble kåret til Slottsfjells store overraskelse.
           
  [..]Det var mange folk fra vår ledelse der, og de hadde haka nede på knærne[..].
                                                                           - Mari Monsson, P3 Urørt 

Det er ikke bare I Norge Mads har tiltrukket oppmerksomhet.  Nylig var han I Los Angeles for å jobbe med 4 ganger Grammy vinner Drumma Boy, som også har jobbet med artister som Kanye West, Lil Wayne, Usher, Ciara, Wiz Khalifa, Drake og Chris Brown. Han gikk også I studio med DJ Marley Waters, produsenten av platinum selgende “2 On” med Tinashe og Schoolboy Q, samt J. “The Bear” Bynum som har jobbet med legender som Akon og Rick Ross. Som et resultat av studioarbeidet slipper han I løpet av høsten 2015 en singel med Siva fra gruppa the “The Wanted”. 
Nå er Mads Veslelia klar for å slippe debutalbumet “My Bedroom” hvor han tar for seg reisen fra han stod på soverommet å rappet, til å ha opptredd på noen av Norges største festivaler og jobbet med produsentlegender I USA.

Lager musikk fra soverommet 
I over 10 år har Mads Veslelia produsert musikk fra soverommet sitt, eller som han kaller det, loftet til mormor. Han skriver, spiller inn og redigerer all musikken selv, og har som en unik bragd på egenhånd bygd seg opp en fanbase større enn hva mange etablerte artister I Norge kan skilte med. Han har byttet ut studioproduksjoner, store budsjetter og et profesjonelt støtteapparat med rå rap teknisk ferdighet og ærlige tekster med et budskap som bygger på personlige erfaringer,

Søndagsvideor gav gjennombruddet 
Mads begynte for alvor å få oppmerksomhet våren 2015 da han begynte med konseptet søndagsvideoer på Facebook. Hver søndag la han ut en live fremføring av en ny låt. Disse videoene er nå sett over 1,5 million ganger, og Mads er uten tvil en av Norges mest spennende upcoming artister. Søndagsvideoen ” ́I Dont Fuck Around” som han la ut 12.april ble på under 24 timer sett over 100 000 ganger!
Ikke mange kan si at de har bygd seg opp en artistkarriere på egenhånd med kun en mikrofon og et videokamera på soverommet sitt - det kan Mads. Han har dratt med seg soverommet sitt inn I rampelyset, og han og mormor er klar for å vise resten av verden hvorfor han blir kalt Norges beste rapper!
      
www.madsveslelia.no                                                      
Facebook: http://on.fb.me/18stj6G         
Spotify: http://spoti.fi/1BffqAq                           
Soundcloud: http://bit.ly/1FNbYUg              
Snapchat: Madsveslelia            

Konsertliste